perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ensihoitotiimi latautuu...

Nyt on sellainen juttu, että #koskenalantie, #kesä ja #hiljaisuus ovat samassa paikassa yhtä aikaa. Sosiaalinen media ja blogi hiljenevät Koskenalantien ja Ensihoitotiimin osalta lähes kuulumattomiin koulun "loppuvuodeksi". 

Tiimiläiset puurtavat hiljaisuudessaan vielä hetken aikaa suunnittelu ja valmistelutöitä. Tänään saimme valmiiksi PEKKO -ryhmän opetuksen etenemis- ja toteuttamissuunnitelman. Vielä pakerretaan opettajien resurssien kanssa ja hiotaan ekan lukuvuoden etenemistä sekä valmistaudutaan aloittamaan yksi lisäkokeilu samassa rytinässä. 

Me nimittäin testaamme kolmen vuoden ajan järjestelmällistä alaan liittyvien käytäntöjen, ohjeiden, uusien hoitovälineiden, uusien määräysten ja uusien tutkimustulosten löytämistä ensihoitotiimin käyttöön ja löydetyn tiedon hallintaa. Toivottavasti saamme aikaan hyvän ajantasaisen ammatillisen tiedon hallintamallin, jota voidaan hyödyntää Koulutuskeskus SEDU:n jokaisessa opetuspisteessä - ja tietysti jaettuna ideana ihan jokaisessa ammatillisessa oppilaitoksessa.

PEKKO -ryhmään valituille tiedoksi, että saatte ehkä Ensihoitotiimiltä jotain viestiä jotain kautta tässä kesän aikana. Mutta olkaa rauhallisin mielin, vaikka meistä ei kuuluisikaan mitään. Viimeistään elokuun alussa alkaa kuulumaan ja sitten aloitetaan yhdessä - isolla rytinällä.

Ja kaikille kutinaa tunteville tiedoksi, että ENSIHOITOKUMMI ilmoittautuminen on auki 24h kesänkin aikana. Sinne pääsee kätevästi vaikka TÄSTÄ.


Suattaapi olla hieman manipuloitu kuva Koskenalantien opetuspisteen latautumisesta?

Heti "alkuvuodesta" elokuun alussa olemme latautuneet täyteen. Kivaa kesää kaikille... :D


-opePasi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...