torstai 11. kesäkuuta 2015

Opiskelijavalinnat julkaistu 11.6.2015

Tänään on julkaistu opiskelijavalinnat. Koulutuskeskus SEDU:n valituista julkaisuluvan saaneet löytyvät TÄSTÄ. Koskenalantien yksikössä elokuussa aloitta tosi iso joukko uusia opiskelijoita. Mukana on sitten meidän PEKKO -ryhmä. Ryhmä on 25 henkilöä (20 hlöä peruskoulutaustaisia ja 5 hlöä ylioppilaita).

Kuvakaappaus www.sedu.fi sivuilta 11.6.2015 klo 20:11
Tämän PEKKO -ryhmän tueksi opetuspisteessä on perustettu ensihoitotiimi. Ensihoitotiimi kokoontui eilen ekan kerran. Tiimi koostuu opeTanjasta, opeSusannasta, opeJukasta ja opePasista. Terveydenhuollon ammattikokemusta ensihoitotiimillä on yhteensä yli 60v. Joten me voidaan luvata, että tiedetään mistä puhutaan. Ensihoitotiimi auttaa kaikkia PEKKO -ryhmää opettajia kääntämään opittavan aiheen ensihoito-orientaatioon. Eli matematiikan tunnilla ei lasketa omenoita vaan ambulansseja.

Ensihoitotiimi harkitsee parhaillaan, että ottaisimmeko yhteyttä valittuihin henkilöihin ennen kesäloman alkamista. Olisi nimittäin vallan hienoa päästä kuulemaan valittujen fiiliksistä. Toki opetuspisteestä lähtee valituille henkilökohtaista "etanapostia" kirjekuoressa, jossa on infoa monesta asiasta.

Ensihoitotiimi ja Koulutuskeskus SEDU:n Koskenalantien opetuspisteen koko henkilökunta toivottaa onnea kaikille valituille ja tietysti erityisesti PEKKO -ryhmälle. :)

-opePasi-

1 kommentti:

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...