tiistai 2. kesäkuuta 2015

Opintojen juoksutus

Tämän viikon yksi kantava teema on Perustason ensihoidon koulutuskokeiluryhmän ja samaan aikaan alkavien lähihoitajaryhmien opintojen osalta etenemisen suunnittelu - opintojen "juoksutus". 

Haasteena on hyvinkin yksinkertainen asia. Jos valitaa paras asioiden etenemisjärjestys, paras ajankohta työssäoppimisjaksoille, parhaat työssäoppimispaikat ja vielä vaikka parhaat opettajat opettamaan, niin siinä sitä ollaan. Kaikki ryhmät eivät voi edetä edellä kuvatulla tavalla. Maailma vaan ei pyöri niin.

Ensihoitotiimi esittää viisaita ajatuksiaan PEKKO ryhmän opintojen etenemiseen ja meidän ikioma OPS-opeSuvi taikoo pitkin viikkoa mielekkäitä etenemissuunnitelmia kaikkien näkökulmasta katsottuna. Nyt erityisenä tahtotilana on, että myös PEKKO-ryhmän ekassa työssäoppimisessa tulee olla riittävästi osaamista mahdollisimman uuden oppimishyödyn saavuttamiseksi. Suunnittelutyö jatkuu ja Juhannus lähestyy... :)

Samalla kaksi pienempää tilannepäivitystä:

1: Kuvan Virvet menivät lepoon liittymien osalta 2.6.-3.8.2015 väliseksi ajaksi.

2: ENSIHOITOKUMMI-kandidaatteja on jo ilmoittautunut muutamia. Onneksi vielä mahtuu runsaasti lisää.

-opePasi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...