lauantai 29. lokakuuta 2016

PIKABLOGGAUS: Pääseekö kokeiluryhmiin vielä mukaan?

Onko peruastason ensihoidon osaamisalan kokeiluryhmään mahdollista päästä mukaan Koulutuskeskus SEDU:n Seinäjoella sijaisevaan Koskenalantien opetusyksikköön? Kysymys on ajankohtainen. Parhaillaan on menossa viimeiset päivät syksyn yhteishaussa.

Meillä on parhaillaan kolme ensihoidon ryhmää opiskelemassa. PEKKO ryhmiä on kaksi ja yksi on "perunteisen" lähihoitajakoulutuksen ensihoidon osaamisala.

Ensihoidon osaamisalan opiskelijat valmistuvat lähihoitajiksi maalis- ja toukokuussa 2017. Sisällä olevat PEKKO-ryhmät valmistuvat lähihoitajiksi tai perustason ensihoitajiksi (vielä ei ole tehty Opetushallituksessa lopullisia päätöksiä) toukokuussa 2018.

SITTEN SE UUTINEN. Kyllä. Kevään yhteishaussa voi hakea meidän viimeiseen PEKKO -ryhmään. Kokeilun järjestämislupa on vuoden 2019 loppuun ja elokuussa 2017 alkava ryhmä tulee suunnitelman mukaisesti valmistumaan toukokuussa 2019.

Kyseessä on lukion suorittaneiden henkilöiden 2-vuotinen täsmäkoulutus. Siis kahdessa vuodessa tiukan perustasoisen ensihoidollisen prässin läpi hienoon ammattiin. Kannattaa seurata Opintopolku.fi palvelua. Hae itse tai vinkkaa kaverille.

-opePasi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...