perjantai 28. lokakuuta 2016

PIKABLOGGAUS: Yhteistyön tiivistäminen

Tänään toteutettiin tärkeä palaveri. Koulutuskokeilun osalta on pitänyt kivasti kiirettä. Kiire on aiheuttanut hieman kankeutta tiedottamiseen. Nyt alkaa sarja lyhyesti kirjoitettuja tapahtumakuvauksia.


Tänään perjantaina 28.10.2016 oli kokeilun tavoitteisiin peilaten tärkeä palaveri. TAMK järjesti SEDU:lle Skypepalaverin, jossa tiukan puolentoistatunnin keskustelun aikana luotiin tilannekuva kokeilustamme. TAMK on ensihoitaja AMK yhteistyökumppanina meidän lisäksi Jämsän aikuisopiston. He ovat kokeilussa jo niin pitkällä, että heiltä ovat ensimmäiset opiskelijat valmistuneet lähihoitajiksi. Onnea valmistuneille. Perässä tullaan.

Saimme palaverissa aikaiseksi hyvää suunnittelupohjaa mahdollisesta konkreettisesta yhteistyötä. Yhteistyö hyödyttäisi molempia oppilaitoksia. Nyt on kutina, että perus- ja hoitotaso soutavat samaan suuntaan oppilaitosmaailmassa. Tämähän on totisinta totta sitten työelämässäkin.

Yhteistyötunnusteluja tehtiin lääkehoidon ja simulaatiota hyödyntäen muutamista erillisistä aihealueista (esimerkiksi suuronnettomuus ja matkasynnytys). Yhteistyön virittely jatkuu. Seuraavaksi me täsmennämme Koskenalantiellä omaa tahtotilaamme.

-opePasi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...