maanantai 28. marraskuuta 2016

Haluaako opiskelija palata koululle työssäoppimisesta?

Elokuussa 2015 aloittanut PEKKO ryhmä on parhaillaan toisessa pitkässä työssäoppimisessaan. Tutkinnon osa on nimeltään "Toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen". Työssäoppimisen lopussa on ammattiosaamisen näyttö. Näyttö on nimensä mukaisesti se näytön paikka. Tämä on ammatillisen koulutuksen parhautta. Ei tarvitse päntätä päähän jotain koetta varten. Tarpeena on ainoastaan oppia tekemään töitä ja näyttää osaaminen tekemällä töitä.

Muutama opettaja on valjastettu ohjailemaan opettajana työssäoppimista ja ammattiosaamisen näytön arviointia. Varsinaisen ohjaamisen tekee työssäoppimisen työelämän ohjaajat. 

Sara
kuvituskuva koulusta
Mitä opiskelijoille kuuluu työssäoppimispaikkoihin? Kysäisin asiaa salaisen FB ryhmämme kautta ja pian poksahti kaksi vastausta vapaapäivää viettäviltä opiskelijoilta. Tässä maistiaisia fiiliksistä:

Mun osalta tää työssäoppiminen on enemmän sitä henkisen puolen hoitoa, ihmisten kanssa keskustelua ja ohjaamista ihan arkisissa toiminnoissa. Lääkehoitoa on kans isossa osassa. Mielenkiintosta nähä myös tota mielenterveyspuolta ja kun hoitaessa ihmisiä ei ookkaan pääosassa fyysiset vaivat, vaan psyykkiset. Kouluun palaamista kyllä ootan silti innolla, kun vihdoin pääsee siihen osaamisala vaiheeseen! (Sara)



Vilma
kuvituskuva koulusta
Hyvää kuuluu! Työssäoppimisjaksolla on mulle tullut paljon vastaan muistisairaan kohtaamista. Lääkehoitoa, haavanhoitoa ja perus arjen askareissa auttamista. Kouluun tuloa ootan myös paljon, että päästään aloittamaan osaamisala vaihe. (Vilma)


-opePasi-

1 kommentti:

  1. The Beginner's Guide to Baccarat - FEBCASINO
    Baccarat is a gambling game played by players as a partnership between 메리트 카지노 고객센터 two pairs. The 바카라 사이트 game involves betting on the outcome of 제왕 카지노 the same

    VastaaPoista

THE END

1.9.2018 Saku syyskisojen ensiapupäivystys kokeiluryhmän ja uuden ryhmän toimesta Tämä on viimeinen blogikirjoitus tähän Seinäjoen koul...